MyDATA Logo EnglishSrpski
Header cenovnik
top_left 1pix top_right
1pix
O nama

Ewe Comp je osnovan 1995. kad smo poceli da distribuiramo kompjutersku opremu i izgradujemo naš tim. Ideja poslovanja zasnovanog na principu poverenja i pouzdanosti postojala je od samih pocetaka kompanije. Iskusni rukovodioci i visoko obrazovani specijalisti postigli su za relativno kratko vreme zapažen uspeh na tržištu.

Dobili smo titulu najboljeg prodavca Dellovih racunara u regionu za 2004. godinu. Naš distrubitivni program obuhvata sve segmente IT tržišta i u 2007. godini smo prešli granicu od 20% tržišta Srbije kao i rasta prihoda od 50% što je dva puta više od procenjenog rasta IT tržišta Srbije. Bez obzira na to, suština našeg poslovanja nije samo prodaja, vec stvaranje kompletnih rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših krajnjih korisnika. Shodno tome, otvoren je Data Recovery sektor u cilju spasavanja podataka sa uređaja i medija.Imamo veliki broj zadovoljnih korisnika čiji su podaci uspešno vraćeni što je najbolja reklama za posao koji obavljamo.

Posebnu pažnju posvecujemo unapredivanju našeg poslovanja – od brze interne komunikacije i razmene informacija s našim partnerima, do obrazovanja zaposlenih i zapošljavanja kvalitetnog osoblja. Imamo sopstveni poslovni kompleks od preko 4000 kvadratnih metara kancelarijskog i magacinskog prostora na deset minuta vožnje od centra Beograda, neposredno uz glavni put koji Srbiju povezuje sa zapadnom Evropom i jadranskim lukama. Ova infrastruktura dodatno unapreduje naše poslovanje i efikasnost u svim sistemskim segmentima

Kontakt

Vaša e-mail adresa :
Tema :
Tekst poruke

Telefon : +381 11 3535 500
Fax : +381 11 3535 599

Detalje o tome kako stići do nas, pogledajte ovde
1pix
bottom_left 1pix bottom_right

Spašavanje podataka | Politika Privatnosti | Cenovnik | Kako do nas | Najčešća pitanja | O nama
Copyright EWE Comp © 2010. Sva prava zadržana